Изразете своята индивидуалност с дамските сутиени от Za-Za

„Приятелите са като сутиените: близо до сърцето ви и винаги там, за ви подкрепят“

Дона Робъртс

 

Понякога това, от което имаме нужда, за да се изправим пред всички предизвикателства, които ни предлага животът, е качественият, подчертаващ нашата женственост сутиен.

 

Нека си признаем – дамското деколте е едно от най-мощните оръжия от арсенала на една дама, то привлича толкова възхитени погледи и е било и винаги ще бъде извор на вдъхновение. Когато носите удобно, стилно бельо, което Ви кара да се чувствате комфортно и секси, това наистина си личи. От походката, през говора, до усмивката – това, което излъчвате е грация и увереност.

Дори, ако елегантният и стилен сутиен е прикрит от дрехите, той нежно Ви поддържа и Ви носи усещането, че винаги ще е там за Вас – също както най-добрият Ви приятел.

 

Може ли наистина подходящият дамски сутиен да има такава сила?

 Отговорът е Да! Това е Сутиените са онази част от дамското бельо, която може да ни накара да се чувстваме желани, уверени и готови да се впуснем в нови начинания, да разкрием потенциала си, да надскочим постиженията си – с две думи да бъдем най-доброто, на което сме способни.

 

 

Как да изберете подходящият за Вас сутиен?

  • Перфектно прилягане за комфорт и самочувствие

Перфектният сутиен трябва да е толкова удобен за тялото Ви, че да забравяте, че го носите. Той е трябва да е онзи дискретен елемент от облеклото, който да Ви кара да усещате лекота и нежна, но постоянна подкрепа.

  • Намерете своя стил, за да си осигурите перфектно оформяне

Тук става дума за това да намерите не само перфектната форма, която ще Ви помогне да подчертаете женствеността си. Съществуват и множество видове сутиени - от такива с плътна чашка до такива с дълбока чашка, с подплънки, без подплънки, от бриджитки до спортни сутиени. Истината е, че за Вас има идеален сутиен, който ще Ви накара да се чувствате като богиня.

Дори, ако искате да прикриете малките несъвършенства и да подчертаете любимите си части, подходящият сутиен може да Ви го осигури.

  • Изразете своята индивидуалност дори чрез сутиените,които носите

Всички ние имаме свой собствен уникален стил. Имаме своите начини, по които обичаме да се обличаме, и начини, по които обичаме да изглеждаме.

Нека да си го кажем - дрехите не са само начин да се облечем, те са и начин, по който изразяваме своята индивидуалност и начина, по който се чувстваме във всеки конкретен ден.

Същото може да се каже и за бельото - било то практично, но удобно, подходящо за времето, когато сме безгрижни или спортуваме, или откровено секси, с което да разкрием и подчертаем своята женска сила.

Сутиените – скритото ни Аз.Красотата на бельото е, че независимо от правилата, които се налагат на работното място или в обществото, под всички тези дрехи можете да носите каквото сутиени искате и да бъдете това, което наистина искате да бъдете! Дори и никой друг да не може да го види, ВИЕ ще го знаете и това ще се изрази в невероятно усещане за сексапил и вяра в себе си.

  • Материята на сутиените е от основно значение

Не на последно място, трябва да обърнете внимание на материята, от която е изработен сутиенът. Всъщност тя е ключова за начина, по който се чувствате в него. Материите трябва да са качествено подбрани и при допир с кожата Ви да придават приятно усещане за мекота, гладкост и комфорт. Важно е и бельото да е достатъчно еластично, за да се движите свободно. Памукът е един от най-разпространените материи, който позволява на кожата да диша и е значително устойчив. Често използвани материи, които могат да бъдат комбинирани, за да допълнят качествата и красотата на сутиена, са ликрата, еластанът, висококачественият полиестер, коприната ,тюлът,дантелата и други.

 

Какви сутиени предлагаме в Za-Za? 

Push up сутиени

Искате ли да дадете тласък на своята женска енергия? Повдигащият сутиен, който ще Ви помогне да подчертаете женското си изобилие и сексапил, е подходящ избор за Вас.

 

Сутиени тип Бриджитка

Искате да акцентирате на деколтето си? Сутиенът тип бриджитка ще Ви помогне спокойно да разкриете неговите прелести и с увереност да носите любимите си дрехи с тънки презрамки или дори онези, които нямат такива. Този вариант е особено подходящ за вечерните тоалети или летните облекла, за които все не можете да откриете с какъв сутиен да комбинирате. Можете да изберете и тип бриджитка с Push up ефект, който още повече ще подчертае секси формите Ви. Не забравяме и дамите с по- голям бюст,за тях предлагаме сутиени бриджитка с дълбоки чашки и широк колан със силиконови ленти за устойчивост.

Сутиени без банели

За Вас дами,които предпочитате по-леките сутиени и без банел има и специално разработените кройки за случая. Тук също можем да предложим по- подплатени и по-ефирни такива. Новите технологии са подготвили за Вас и сутиени без банел, чиято кройка изпълнява достатъчно оформяща функция и без банел. 

Сутиени с меки чашки

Подходящи са за дами с по-голям бюст или за такива,чиито предпочитания са сутиените да бъдат без допълнително подплатяване.

И тук можете да разчитате на разнообразие и изобилие на сутиени ,както от памук,така и от микрофибърни материи,дантела и още много дизайнерски идеи. Но последното решение е ВАШЕ !

 

Бюстие

Готови ли сте да бъдете активни и да развихрите женската си сила? Понякога това, от което се нуждаете, е свобода на движението и усещане за меко, адаптивно и подкрепящо удобство. Нашите бюстиета вместо сутиени определено ще Ви го предложат.

Ние вярваме, че жените трябва да се чувстват уверени и секси, независимо кой ден е. Без значение дали сте на работа, у дома или на специално събитие, перфектното бельо трябва да е там, за да Ви помогне да се справите с всяко предизвикателство със самочувствие. Ако все още не сте намерили своя сутиен, не се притеснявайте, ние, от Za-Za, сме тук за Вас. Свържете се с нас ONLINE или заповядайте в нашите физически магазини.  Екипът ни с удоволствие ще Ви помогне да   откриете любимия си сутиен, който да Ви накара да чувствате неотразими.

 

С любов към Вас,

Екипът на Za-Za