Дамският халат – прегръдката на домашния уют

“Тайната на страхотния стил е да се чувствате добре в това, което носите.”

Инес де ла Фрессанж

   

Малко неща са по-блажени от това да се събудите у дома и да облечете своя удобен и красив халат или да се вмъкнете в него в края на деня. Дамските халати, които предлага Za-Za, са идеални за отпускане и релакс! Освен че са полезни, те са универсален домашен аксесоар, който може да Ви помогне да изглеждате стилни и елегантни.

Независимо дали обличате халата си, след като си вземете душ, над нощницата или пижамата си или просто обичате да се увивате, когато се излежавате вкъщи, не може да се отрече, че той винаги предизвиква много уютни и спокойни вибрации.

Как халатът може да допринесе за Вашия домашен комфорт?

Халатите са създадени с различни цели, а релаксиращите им свойства са сред основните характеристики, които ги правят незаменими в домакинството. Съществуват многобройни начини, по които можете да се насладите на предимствата им от уюта на Вашия дом. Следващите примери доказват гъвкавостта на тази част от спалното бельо и може би ще Ви мотивират да промените обичайния си домашен гардероб.

  1. Събудете се с комфорт

Няма нищо по-хубаво от това да се събудите с любимата си чаша кафе или чай, облечени с мекия си памучен халат. Можете да се движите с лекота и да се чувствате все едно сте между чаршафите, дори когато сте извън леглото.

Още едно чудесно предимство на това бельо е, че няма да Ви се налага да обмисляте какъв тоалет да облечете веднага след събуждането си. Ако обичате да закусвате, преди да скочите под душа, или обратното - халатът е идеалният сутрешен приятел.

  1. Развихрете се в кухнята

Готвенето изисква не само наличието на подходящи кухненски прибори, но и нотка гъвкавост, за да му се насладите. Вместо да се чувствате ограничени от стягащото ежедневно облекло, можете лесно да се развихрите в кухнята благодарение на свободата, която предоставя разкроеният халат.

  1. Почиствайте със спокойствие

Отново е време за почистване на дома. Притеснява ли Ви тази мисъл? Всъщност почистването може да се превърне в приятно задължение, когато носите удобна и широка дреха. Халатите позволяват да се движите свободно - и да, дори да стигнете до труднодостъпните места - без да се чувствате ограничени.

  1. Работете без бизнес облекло

Ако работите от вкъщи, халатът е максимално успокояващата дреха. Можете да се отпуснете в домашния си офис и лесно да свършите работата си. Провеждайте и приемайте телефонни разговори, отговаряйте на имейлите си и се заемайте с подаването на документи, облечени в любимата си комфортна домашна дреха.

  1. Подгответе се за вечер навън

Посрещнете неочакваните гости в приличен вид, като наметнете красивия си халат. Можете да направите същото, докато се подготвяте и разкрасявате за една романтична или забавна вечер навън. Всички знаем, че докато дамите оправят прическата и грима си, обичат да са облечени с нещо леко и свободно. Е, халатът е чудесно решение в такива случаи.

  1. Заменете пижамата в мързелива неделя

Неделята е най-доброто време, за да си починете и да се подготвите за предстоящата седмица. Едно от най-предпочитаните места за отдих е именно дома. Излегнете се удобно на дивана с любимата си книга или и наваксайте с нещата, които не сте имали време да свършите през седмицата. Облечени в ефирния си халат, ще забравите, че изобщо носите нещо.

Мисълта да си останете у дома трябва винаги да бъде свързвана с комфорт в съзнанието Ви. Халатите са чудесна алтернатива на почти всеки избор на облекло, на който дамите се спират, когато са вкъщи.

Големият избор на халати на Za-Za предлага достатъчно възможности за разнообразяване на употребата им, независимо къде се намирате и какво правите. Висококачествените материи, които са използвани във всеки модел, не само осигуряват луксозно излъчване, но и утвърждават удобството като приоритет.

Как да изберете своя халат?

Стъпка 1: Изберете материята

Първото нещо, което трябва да направите, когато избирате своя халат за бельо, е да обмислите вида на материята, която искате. Обикновено при халатите се използва същата материя като при бельото.

Повечето бельо се отличават с деликатни материи като дантела, висококачествен памук и сатен. Тези материи са не само удобни, но и се драпират красиво.

Стъпка 2: Изберете цвят или дизайн

След като изберете материята, следващото нещо, което трябва да направите, е да изберете цвят и дизайн. Не забравяйте, че сте толкова секси, колкото се чувствате - така че изберете цвят, в който се чувствате добре!

Добре е да помислите и как ще комбинирате халата с останалата част от бельото си. Ако искате модел, с който да подчертаете своя сексапил, препоръчваме сатениран халат или прозрачнен халат с дантела. За любителките на нестандартните форми предлагаме тюлен халат, който е по-дълъг отпред и по-къс отзад, с който винаги ще се чувстват елегантни и женствени.

Ако имате нужда от модел, с който да допълните летния си ежедневен спален тоалет, препоръчваме тънък раиран елек с качулка или тънък памучен халат. Който и да изберете, гарантираме, че ще се движите свободно и ще се чувствате по-прохладно през летните жеги.

Зимата можете да бъдете нежно стоплени с прекрасните ни модели  пухкави халати. Ако искате да усетите мекотата още повече, можете да изберете плюшен халат с качулка или дълъг плюшен халат, с който спокойно да се отпускате в домашния си комфорт през студените дни.

Стъпка 3: Изберете правилния размер

Има някои халати, които можете да носите удобно, дори да са с големи размери. Но когато става въпрос за халати за бельо, трябва да се уверите, че сте намерили идеалния размер.

Съвет: Не забравяйте, че халатът обикновено се слага върху пижама или нощница. Затова имайте предвид, че е добре той да се спуска свободно по тялото, а не да е плътно прилепнал.

Заслужавате да сте обвити в лукс и елегантност. Така че издигнете нивото на нощното си облекло с перфектния халат! Ако все още се чудите какво да изберете, нашият екип е винаги на Ваше разположение, за да Ви помогне. Свържете се с нас ONLINЕ или заповядайте на място във физическите ни магазини. Очакваме Ви!

 

С любов,

Za-Za