Дамските чорапи – ключов аксесоар от облеклото Ви

 

Дамските чорапи – ключов аксесоар от облеклото Ви 

 

Имате нужда от нови чорапи? Преди да си закупите поредния чифт, Ви съветваме да прочетете какво имаме да Ви споделим относно избора на дамски чорапи. Това със сигурност не трябва да е оставено на случайността, ако искате да се погрижите за краката си. Повярвайте, разликата между различните материи и дизайни е голям! Затова Ви предлагаме да преминем заедно през различните видове и тяхното предназначение. 

Дамските чорапи могат да бъдат цветни, сладки, закачливи, причудливи, но също и много секси. Колкото и красиви да са, трябва да бъдат внимателно избирани, защото определено има значение какво обувате. Те са ключов аксесоар от облеклото, от който зависи как ще се чувствате, движите и изглеждате, а различните видове оказват решаващо влияние върху женския тоалет. В крайна сметка това, което обличате, отговаря на Вашата индивидуалност.

Нека разгледаме видовете дамски чорапи, които Za-Za предлага:

 

Дамски чорапи тип терлици 

Това са чорапите, които са с дължина под глезена и са подходящи за спорт, за свободното Ви време и винаги, когато желаете да носите модели, които са почти незабележими. Те са особено актуални за носене през по-топло време, предоставят необходимото удобство и проветривост на краката и са едва забележими. Обикновено тези чорапи са с високо съдържание на памук, тъй като са предназначени да се носят основно през лятото, а памукът придава мекота и позволява на кожата да диша и да не се запарва. Освен това към материите ще забележите, че често е добавен малък процент полиамид и еластан. Целта е да се придаде прилягащо и еластично качество.

Към този вид можем да добавим и по-изрязаните дамски чорапи тип балерина, които в повечето случаи имат допълнителни силиконови елементи на възглавничките, за да не се пързалят, и силиконова лента, обикаляща вътрешната страна, за да не се свличат от краката. Те са подходящи както за носене по време на спорт, така и в случаите, когато сте с обувки тип пантофки. Вероятно само Вие ще знаете, че под обувките си носите чорапи тип балерина, поради ниската им кройка. Въпреки това те ще Ви предоставят нежното и подкрепящо обгръщане, от което се нуждаете, а когато се събуете, краката Ви ще изглеждат стилно и красиво в тях.

 

Меки и пухкави чорапи за студените дни

Чорапите от мериносова вълна са изключително меки, дишащи и топли. С тях можете да се отпуснете спокойно на дивана през зимните дни с чаша топъл чай и любима книга или да се разхождате навън сред природата, без да се притеснявате, че краката Ви ще са студени. Хавлиените дамски чорапи със синтетични влакна от полиестер, също са много пухкави и популярни. Тук, разбира се, попадат и любимите на всички Коледни термо чорапи, които най-често са поларени или богати на памук и са винаги с впечатляващи коледни мотиви от снежинки, еленчета и други.

Фигурални чорапи

Класическите памучни чорапи са онези, които няма как да не присъстват във всеки гардероб. Важно е, когато пазарувате да обърнете внимание на качеството на материите и дизайна. При нас ще намерите голямо разнообразие от сладки и забавни памучни чорапи с декорация или различни мотиви - котенца, кученца, различни плодове, зеленчуци, цветни сърца и точки и какво ли още не. Изобщо всичко, от което имате нужда, за да добавите настроение в облеклото си, без значение дали ще ги носите у дома или навън. Искате да подчертаете своя сексапил? Заложете на късите фигурални чорапи тип плетиво или чорапите тип мрежа.

Фини дамски чорапи за секси външен вид

Търсите удобни фини чорапи, които деликатно оформят и подчертават краката Ви? Разгледайте нашите предложения от модели с различна дължина, дебелина и цвят, които ще Ви паснат перфектно. В колекцията ни ще откриете къси дамски чорапи от висококачествен микрофибър и матиращи модели, които в горния си край имат удобен ластик, предотвратяващ свличането.

За дамите, предпочитащи модели с ¾ дължина, предлагаме както чорапи със сатенен блясък, цветни чорапи с висока плътност, така и модели с матиращ ефект, които нежно и сигурно обгръщат крака. Всички те имат еластична лента в горния си край, която гарантира, че ще останат добре прилепнали през цялото време, докато ги носите. Микрофибърните 7/8 чорапи придават елегантност и сексапил на женските крака - ако все още нямате в арсенала си от аксесоари такъв модел, сега е моментът да си го набавите.

  

Фигурални дамски дълги чорапи

Този раздел е за дамите, които искат да се отличат и не се страхуват да бъдат дръзки в облеклото си. Тук попадат всички 3/4 и 7/8 чорапи с фина основа и щампи на цветя, цветни или черни релефни точки. Ако сте настроени предизвикателно, заложете на дългите мрежести чорапи или микрофибърни 7/8 чорапи с ефектна имитация на накъсвания.

 

Чорапи

със силикон

На страницата ни ще намерите отделна категория за силиконовите чорапи, тъй като смятаме, че те заслужават специално внимание. Все пак ще отбележим и тук, че този популярен вид дамски чорапи е един от любимите ни и сме се постарали да Ви предложим уникална селекция от модели, с които винаги да се чувствате секси и удобно. Ако това е, което търсите, просто отскочете до категорията – има защо!

И така, мили дами, след като разгледахме видовете чорапи, които предлагаме, се надяваме да сте преценили кой би Ви подхождал. Ако все пак имате нужда от допълнителна консултация, не се тревожете, ние сме тук, за да Ви асистираме и да Ви помогнем да направите най-добрия избор.  Свържете се с нас онлайн или заповядайте във физическите ни магазини, където ще бъдете любезно обслужени.

 

С любов,

Za-Za