Дизайнерски дамски бански от Za-Za за Вашето незабравимо лято

Пригответе се за летните приключения с перфектен бански и добро настроение.

 

Сезонът на плажните забавления е тук, така че, дами, време е да изберете онзи дамски бански, с който ще се насладите на най-приятната част от годината.  Говорим за летния сезон, който всички очакваме с нетърпение, за да разпуснем под галещите слънчеви лъчи на плажа. Ако планирате да се любувате на летните си уикенди на морето или край басейна, тогава перфектното плажно облекло, е това, от което трябва да започнете подготовката си. Ние сме тук, за да Ви помогнем да изберете красив бански костюм, който да пасне на фигурата Ви и с който да сте неотразими.

Няма спор, че най-важният фактор за увереността на една дама на плажа или край басейна е банският костюм. Може би Вие също все още не сте сигурни кой модел да предпочетете? Бъдете сигурни в едно -  перфектният вариант за Вас съществува, а нашата цел е да насочим вниманието Ви в правилната насока.

Слънчевите лъчи, плажните партита и водните атракции Ви зоват, затова се възнаградете със стилен дизайнерски бански костюм, с който да подчертаете своята женственост това лято. За да Ви помогнем в избора, ще преминем през различните видове бански.

 

Нека започнем от банските горнища:

  1. Горнище на бански тип танкини

Чрез танкините можете да постигнете ефектно сливане на горната и долната част на банския си костюм. Това е чудесен избор за дамите, които желаят повече покритие и в същото време искат да изглеждат блестящо и елегантно на плажа.

Има модели, които се простират малко над дупето и наподобяват къса рокличка, докато други са малко по-къси. Този стил е подходящ за тези от Вас, които предпочитат да прикрият талията си и все пак желаят да носят бански от две части. Жените, очакващи бебе често избират танкини, тъй като могат свободно да регулират презрамките, да покрият растящото коремче и да се движат свободно, като същевременно изглеждат невероятно.

  1. Горнище на бански тип бриджитка

Банските горнища тип бриджитка образуват "лента" около бюста и са Вашето решение за перфектен тен. Съществуват модели с подвижни презрамки, които предоставят допълнителна опора, когато имате нужда от нея. Махнете презрамките и воала - тен без презрамки.

В лятната колекция на Za-Za ще откриете много стилове бриджитки. Разполагаме с модели с оформени чашки и Push Up ефект (изключително подходящи за по-голям бюст), както и горнища тип лента с махащи се подплънки. Бъдете звездата на плажа това лято, като изберете най-удобния за Вас вариант, с който да се движите уверено.  

  1. Горнище на бански тип триъгълник

Този вид горнища на бански се състоят от два триъгълника, които покриват деликатно гърдите, и ленти или връзки, които придържат и повдигат бюста. Обикновено подплънките са тънки, като при някои модели могат да бъдат и премахвани. Триъгълните бански горнища са подходящи за всяка дама, желаеща да подчертае и оформи горната част от тялото си. Ако сте любителки на класическата плажна визия, това може да е Вашето класическо и стилно оръжие по време на летните Ви приключения.

  1. Горнище на бански с дебели презрамки през врата с Push Up eфект

Този тип горнища често са наричани „огърлица“ и се предлагат в най-различни варианти – от изчистени до такива с ефектни детайли и декорации между чашките, но винаги са пристегнати около врата с връзки или закопчалка. Тези бански дават възможност за по-голяма подкрепа и повдигане на бюста и често имат по-голямо покритие, което ги прави чудесен избор за фигурите тип пясъчен часовник и ябълка.

Характерен детайл при голяма част от банските горнища с дебели презрамки е и дебелата лента под бюста, гарантираща повече контрол над повдигането. Имате нужда от точното количество опора, което сами да регулирате, за да подчертаете този божествен бюст? Може би това е Вашето плажно облекло, което ще Ви помогне да постигнете перфектната си визия, излъчваща сексапил и самочувствие.

  1. Горнище на бански тип сутиен с банел и подплънка Push up.

Тези бански имат вградена поддържаща структура, която минава под гърдите и обикновено има вградени оформени чашки. Ако крайната Ви цел е максимална поддръжка на гърдите, горнищата с подплънки са правилният избор. Този тип бански имитира традиционните сутиени, а много от тях дори могат да бъдат закупени според размера на чашката Ви.

  1. Горнище на бански тип бюстие

Този тип бански горнища е не само нестандартен, но и осигурява повече покритие и често - повече подкрепа, което го прави перфектен за плажен волейбол. Ако искате да подчертаете спортния си стил на плажа и същевременно да привлечете погледите към горната част на тялото си, изберете модел с връзки или друг ефектен елемент в предната част, който деликатно да загатва женските Ви прелести.

Стилове на бански долнища

Съществуват много различни видове долнища на бански. Просто открийте този, който Ви подхожда най-добре.

  1. Класически тип долнище на бикини

Това е най-често срещаната кройка. Класическите долнища на бански тип бикини обикновено предлагат добро покритие на дупето и подхождат на повечето женски фигури. Затова не се притеснявайте, а смело изберете от изобилието, което предлагаме в колекцията на Za-Za. При нас можете да намерите както изчистени едноцветни модели, така и варианти с флорални, фигурални или морски мотиви.

Някои от тях имат по-висока талия в сравнение с други, така че ако желаете поддържащ и оформящ ефект в талията, имате възможност да го получите. Долнищата тип бикини са много подходящи при водни спортове или плажни активности, тъй като осигуряват допълнително покритие.

  1. Долнища на бански тип прашка

Тези долнища са за дамите, които обичат да показват малко повече от дупето си! Бъдете дръзки и разкрийте женствеността си без ограничение, ако това Ви харесва. Освен, че ще изглеждате по-секси, с банските тип прашка ще постигнете удължаващ краката ефект. Така че ако сте с по-дребна и атлетична фигура, можете да предизвикате погледите на плажа с неотразимата си сексапилна визия.

  1. Долнище на бански с връзки

Искате разнообразие от стилни и красиви бански долнища с връзки? Ние, от Za-Za, можем да Ви го предложим, затова не пропускайте да разгледате нашите модели с възможност за регулиране на прилягането. Тези долнища са перфектни и ако целите да постигнете повече тен, тъй като са по-изрязани. Възможността за регулиране ги прави подходящи за всеки тип женска фигура, затова не се страхувайте да експериментирате и да пробвате различни модели за плажната си визия.

  1. Долнище на бански с висока талия/ Дамско долнище на бански тип бикина с висока талия.

Високата талия е новата норма и е един от най-модерните варианти за лятото. Банските с висока талия комбинират две ключови качества - комфорт и стил. Също така имат и троен ефект – прикриват несъвършенствата и прибират и оформят коремчето, затова се превръщат в тенденция в плажната мода.

  1. Бански долнища тип бразилиана

Банските долнища в бразилски стил се отличават с тясна лента от вертикален плат, която покрива малка част от дупето. Те са предпочитани от дамите, които желаят да подчертаят задните части, но в същото време искат да се сдобият с повече шоколадов тен.

Цял бански – универсалното стилно плажно облекло за всяка дама

Целият бански е винаги на мода и е много удобен за случаите, в които планирате да прекарате повече време под чадъра с прохладно питие. Също така жените, които искат да прикрият малките несъвършенства и да изглеждат елегантно, определено могат да изберат този стилен вариант за плажното си облекло.

Бъдете винаги актуални с моделите с изрязан гръб, дълбоко деколте с V-образна форма или горна част тип бриджитка. Секси елементите от тюл и катарама и изящните щампи и мотиви на цветя са ефектен детайл, с който можете да се отличите това лято.

Готови ли сте за летните приключения и незабравимите емоции, които Ви очакват? Каквото и да изберете за плажната си визия, не забравяйте да добавите и щипка добро настроение, защото няма по-вдъхновяващо и разкрасяващо облекло от женския чар. Затова, дами, насладете се на заслужената си почивка с пълна сила. Все пак, ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с екипа на Za-Za ONLINE, заповядайте и на място в нашите физически магазини. С удоволствие ще споделим опита си с Вас и ще отговорим на всички Ваши запитвания.

 

С любов,

Екипът на Za-Za