Движете се с увереност и стил с дамски бодита от Za-Za

Когато изглеждате добре, се чувствате добре. Увереността в това, което носите, е много важна. Ако се чувствате добре, винаги ще се представяте по най-добрия начин, без да се притеснявате за нищо.
Мария Шарапова

 

Изглеждайте добре и се чувствайте невероятно в оформящо боди или боди с разчупен и стилен дизайн, което да Ви помогне да подчертаете прекрасните форми на фигурата си. Тези перфектно прилягащи към тялото основни части на облеклото предлагат цялостен, забележителен външен вид от горе до долу, отпред и отзад.

Насладете се на нашите напълно адаптивни бодита за жени, създадени да Ви осигурят комфорт през целия ден. Обгръщайки всяка извивка и предлагайки оформяща подкрепа, където е необходимо, нашите бодита се движат заедно с Вас.

Вярваме, че бодитата са основна част от гардероба на жените и всяка дама трябва да притежава поне няколко атрактивни и удобни модела. Видовете, които предгладаме от Za-Za, са достатъчно универсални, за да бъдат носени с всякакъв вид долнища - от панталони до поли, къси панталони - каквото се сетите! В същото време са достатъчно уникални и красиви, че със сигурност ще заблестите с тях.

Ние винаги се стараем да Ви предоставим голямо разнообразие от модели в различни стилове. При нас ще намерите дамски бодита с дълги и къси ръкави, висок и нисък гръб, секси бодитa с дантела или такива, които можете да носите в своето ежедневие като бельо или връхна дреха. Можете да откриете перфектното боди, което да подчертае Вашите прелестни форми и да прикрие несъвършенствата: със сигурност в колекцията ни има по нещо за всяка дама. За удобна и уверена ежедневна визия можете да го съчетайте с първокласен сутиен и бикини от предложенията ни.

 

Какви видове бодита може да срещнете?

Според покритието на дупето

Бодитата могат да са различни видове според това как покриват дупето. Избраният от Вас модел може да е с долна част прашка, бикини, бразилиана, боксер или друг вид. Оформящите бодита често могат да завършват с къс панталон, за да оформят по-цялостно фигурата.

Според материята

Бодитата могат да бъдат изработени от почти всякакъв материал за дрехи. От мек висококачествен памук до изцяло дантелена материя. Често за изработката им се използва и еластичен, прилепнал или обгръщащ тялото плат.

Обикновено повечето модели са изработени от една и съща материя по цялата дължина на дрехата, но може и горната част да е различна от долната. Това често е така в случаите, когато горната част е по-свободна или представлява стилна блуза или потник, който след това е прикрепен към еластична долна част.

Според формата

Могат да бъдат прозрачни или непрозрачни, с дълбоко деколте или с високо деколте, с отворен гръб или с дантела, с дълъг ръкав или без ръкав. Така че със сигурност можете да откриете модела според повода и нуждите си.

Според предназначението

Тук дамските бодита основно могат да бъдат разделени на модели за поддържане и оформяне на тялото – т.н. стягащи бодита; модели, с които бихте искали да сте по-секси и предизвикателни и онези, които бихте предпочели да носите като основно бельо под дрехите или като връхна дреха в ежедневието си.

Кога можете да носите дамско боди?

Това зависи изцяло от предпочитанията Ви и избора на модел, но като цяло можете да ги носите както през деня, така и през нощта. Много дами предпочитат да носят по-секси моделите с дантела и изрязана форма през нощта. Ние смятаме, че можете да ги комбинирате и съчетавате, както желаете.

Какво е предназначението на бодито?

Обикновено най-практичната причина за носене на боди е да имате "прибрана" горна част, без да се притеснявате, че блузата Ви ще се нагъне, ще изскочи от полата или панталона или ще се размести. Основно бодито предоставя прибран и добре оформен цялостен вид. Друга основна цел за носенето на това бельо е съблазняване или за лично удоволствие.

Ето още няколко предимства на дамското боди:

Безпроблемна визия

Тъй като остават прибрани и се прикрепят отдолу, можете да разчитате, че ще са гладко изпънати по тялото през цялото време, докато ги носите. Дори ако стегнатият Ви потник остане прибран в панталона, той може да се размести и да се набръчка. Бодито винаги ще е плътно по Вас.

Бъдете секси

Може би защото обгръщат тялото. Може би защото могат да бъдат прозрачни или с дълбоко деколте. Определено има нещо секси в бодитата. Изберете онзи модел, който най-много Ви допада, разкрасете облеклото си с него или го запазете за спалнята. И в двата случая ще се насладите на незаменим комфорт.

Две в едно

Сигурно се досещате, че онова, което прави бодитата уникални, е че в много случаи могат да бъдат носени и като блуза, и като бельо. Това може много да Ви улесни, когато избирате какво да облечете. Можете просто да сложите пола, дънки или панталон върху любимото си боди и хоп - визията Ви е готова!

Сигурно покритие

Бодитата са чудесни за носене под прозрачна блуза или рокля. Те са вталени и не пречат на движението, а позволяват на прозрачния слой отгоре наистина да впечатлява, без да показва повече, отколкото искате.

„Ако изглеждате добре, ще се чувствате добре, а ако се чувствате добре, ще правите добро.“

Джордж Сейнт Пиер

Така че, мили дами, не правете компромис с външния си вид. Дайте свобода на своята креативност и се погрижете за комфорта си. Ние сме тук, за да Ви помогнем за това. Заповядайте на онлайн страницата ни или във физическите ни магазини и си подарете самочувствие и удобство.

 

С любов,

Екипът на Za-Za