Красиви отвън и отвътре с дамски потници от Za-Za

„Бельото е следващата ми любов след дрехите; мисля, че именно това, което се носи отдолу, наистина вдъхновява жената да се чувства красива в дрехите си - този вътрешен, таен блясък.“
Алис Темперли

 

Стилното и качествено бельо може да Ви направи по-привлекателни не само отвън, но и да Ви накара да заблестите отвътре. Допирът на кожата Ви с удобните и деликатни материи, ще Ви донесе онова невероятно усещане за подкрепа и комфорт и ще повиши чувството Ви за хармония.

В нашата колекция от специално подбрани потници има по нещо за вкуса на всяка дама. Открийте онзи допълващ елемент в гардероба си, който ще Ви помогне да се движите свободно и уверено.

Дълго време жените възприемаха долните дрехи като задушаващо бельо, което е старомодно. Нашата селекция обаче съдържа  функционално и модерно бельо, което ще е там за Вас, за да Ви помогне да изглеждате зашеметяващо и да се чувствате специални.

Изберете дали искате да носите изящните и комфортни потници под облеклото си или самостоятелно като връхна дреха. При нас ще намерите подходящи модели и за двата случая.

 

Дамите, които предпочитат потници, могат да ги носят под блузи в по-топло време, за да предотвратят неприятните петна от пот. Изработени от супер еластични и удобни материи, тези потници са толкова красиви, че няма да искате да ги свалите. Някои модели са подходящи и за носене като връхна дреха.

Можете перфектно да съчетаете любимия си потник с нашите удобни долнища пижами и да бъдете стилни и неотразими, дори докато сте у дома и се отпускате в спокоен сън.

От друга страна, дамските потници са особено подходящи като долна част от облеклото в студено време под дебел топ. Те са толкова фини и деликатно обгръщат тялото, че се усещат като втора кожа, като нежно Ви затоплят и Ви помагат да се отпуснете.

 

Дори и да се потите от време на време, материите, от които е изработено бельото, което предлагаме, са дишащи, така че винаги да се чувствате комфортно от главата до петите. То не само придава усещане за изключителна мекота, но и се поддържа лесно. Освен това предлагаме модели дори в размер , така че можете да изпитате удобството и лукса във всеки размер.

 

Какво предлагаме в Za-Za?

Дамски потник с флорални мотиви

Поканете вдъхновяващата сила на природата и я направете част от своето облекло, с което да блеснете. Самите Вие бъдете вдъхновение! Нежният акцент от бели цветя прави този модел изключително фин и красив. Регулирайте презрамките според предпочитанията си и усетете деликатната подкрепа под дрехите, които сте избрали да носите.

Дантелен потник

Дантелата винаги е свързвана със сексапил и устременост. Бъдете съблазнителни и женствени! Нашите модели с дантелени елементи ще Ви помогнат винаги да се чувствате желани и неотразими.

Потник с фигурални елементи

Бъдете цветни, различни, хармонични и готови за нови предизвикателства. Изрязаното деколте подчертава женските прелести, а меката и еластична материя придава уникално усещане за свобода и комфорт. Фигурите са приятно съчетани в бели и бежови цветове, а черното леко акцентира гърдите и прикрива несъвършенствата в талията.

Памучен потник с тънки презрамки

Класическият дамски потник е предпочитан най-вече от дамите, които са любителки на изчистения дизайн. Той е много практичен, тъй като може да се комбинира с много варианти. Ако все още нямате такова класическо бижу, което няма как да загуби своята актуалност, тук ще откриете най-качествения вариант за Вашия гардероб.

Дамски памучен потник с тюлени елементи

Памучният потник с тюл може да бъде носен по всевъзможни начини. Той е толкова красив и същевременно семпъл, че можете да го ползвате и като долно бельо, като връхна дреха за навън, а също и като нощница. Моделите, които предлагаме, са едноцветни, така че можете спокойно и уверено да ги комбинирате с различни долнища и цветове.

Къс потник

Искате да покажете това прекрасно коремче? Давайте смело! Бъдете дръзки и непоколебими. За тези от Вас, които обичат да носят къси модели потници, имаме семпъл и изключително удобен модел с високо съдържание на памук.

Каквото и да изберете, мили дами, знайте, че красотата извира отвътре, но дрехите могат да ни помогнат да я проявим и да блестим с неподправената си женска енергия. Не се колебайте да се свържете с екипа ни, който винаги е на Ваше разположение, за да отговори на запитванията Ви и да Ви помогне да направите най-подходящия избор. Нашата цел винаги е била и ще бъде да мотивираме нашите клиентки да се грижат за себе си и да преоткрият женската си сила, затова можете да разчитате на нас.

 

С любов,

Екипът на Za-Za