Дамски чорапогащници от Za-Za за всеки повод

 

“Най-голямото богатство на жената е нейната красота”

Алекс Комфърт

Всяка дама има собствена уникална същност и е важно това да проличава във външния й вид и начина й на обличане. Тъй като всяка от нас има индивидуалност, това, към което трябва да се стремим, мили дами, е да подчертаваме нашите силни черти и да изразяваме себе си. Удобните качествени чорапогащници са едно дамско оръжие, което можем да използваме всеки ден. Тук ще Ви разкажем повече как тези невероятни аксесоари могат да ни помогнат да изглеждаме безупречно.

Дори да се затруднявате при избора си на чорапогащници, не се тревожете. Нашият екип е тук за вас и е подготвил с много любов този материал, който да Ви помогне да вземете правилното решение, когато пазарувате. Истината е, че за всеки случай от нашето ежедневие, ние можем да използваме чорапогащник и така да постигнем онзи елегантен и стилен външен вид, който искаме.

Защо да заложите на чорапогащниците при избора си на облекло?

  1. Съблазняващ аксесоар – няма защо да крием, че чорапогащниците са секси. Те винаги са били и ще бъдат аксесоар, придаващ интригуващ вид на женските крака.

 

  1. Оформящ ефект – чорапогащниците оформят женските крака по един забележителен начин и ни придават увереност, когато се движим.

 

  1. Преоткрийте красотата на краката си – ако тепърва навлизате в света на чорапогащниците, ще бъдете изненадани как ще изглеждате с тях. Те прибират коремчето, придават елегантност и ви дават усещането, че всичко е под контрол. Можете да бъдете сигурни, че за разлика от чорапите, няма никаква опасност, чорапогащниците са се изхлузят от тялото Ви. Особено ако сте избрали подходящия модел.

 

Как да изберете подходящите чорапогащници за Вас?

Изберете дебелината

Колкото по-голяма е дебелината на чорапогащниците, толкова по-здрави са те, но и в същото време показват по-малко от краката. Също така по-дебелите чорапогащници намаляват видимо обема на краката и прикрива несъвършенствата.

Изберете тона

Естествените тонове наподобяват цвета на кожата. Така че ако искате да подчертаете цвета на краката си, заложете на естествените тонове. Те също така са много подходящ избор за пролетта и есента или когато ви предстои сватба или друго официално събитие.

Какъв цвят предпочитате?

От цветните варианти, най-разпространен е черният, но много актуални са и синьото, бордото или зеленото. Комбинирането е въпрос на Вашия вкус, затова не се страхувайте да дадете свобода на креативността си. Тъмните цветове ще Ви помогнат да намалите, а светлите да увеличите визуално краката си.

Избор на принтове

Принтовете са за онези дами, които искат да изразят своята индивидуалност ясно и да обичат да привличат погледите. За щастие можете да изберете от толкова голямо разнообразие от щампи, колкото въображението Ви може да си представи. Имайте предвид, че по-големите принтове придават повече обем на краката.

Придайте завършеност на тоалета си

Можете да намалите обема на краката си с матово покритие или го подчертайте с лъскаво сатенено покритие.

Изберете подходящите чорапогащници спрямо сезона и събитието

Ако имате красиви крака с приятен и равен тен, тоалетът Ви може да бъде допълнен с мекото докосване на тънките чорапогащници.  Моделите с по-малка плътност също така са по-подходящи за по-топлите дни.

Ако е студено или искате да прикриете някое несъвършенство, използвайте силата на плътните чорапогащници, които ще Ви помогнат да изглеждате зашеметяващо винаги.

Кои видове чорапогащници са популярни?

Мрежести чорапогащи

Мрежестите чорапогащници са колкото класически, толкова и модерни и в зависимост от това как ще оформите останалата част от визията си, могат да бъдат секси или изтънчени. Можете да ги съчетаете ефектно с поли, къси панталони и обувки с остър връх. Разбира се, можете да ги носите и в спалнята с любимите си бикини или комплект съблазняващо бельо.

Дантелени чорапогащници

Без значение дали предпочитате изцяло дантелени модели или такива, които имат само дантелени детайли,  с тези чорапогащници гарантираме, че ще привлечете вниманието. Така ще придадете уникалност на своята визия по един интересен начин.

Чорапогащници с щампа

Това са едни от най-ефектните чорапогащници и са предпочитани от дамите, които обичат да разнообразяват облеклото си с интересни акценти. С тях можете да избягате от скуката и да направите ежедневието си по-забавно.

Чорапогащи без стъпало

Много видове чорапогащи се предлагат и във варианти без стъпало, което може да реши проблема с твърде дългите или твърде късите модели за краката ви. Обикновено те са предназначени да се носят като долна дреха, а не самостоятелно като долнище. Но много от тях са универсални, и се предлагат в множество цветове и десени.

Цветни чорапогащници

Цветните чорапогащници са начин да направите деня си по-цветен. Така ще заблестите с оригиналност и позитивност. Затова, ако предпочитате пъстрите варианти, действайте смело.

Оформящи чорапогащници

Тези чорапогащници са идеални, когато имате нужда от леко изглаждане на корема, дупето и бедрата. В същото време те придават на облеклото ви многопластов вид. Предлагат се в различни цветове и стилове - от непрозрачни до фино прозрачни. Ако изберете правилния размер,  едва ли ще разберете, че са там.

Чорапогащници с матиращ ефект

Матиращите чорапогащници придават мек и кадифен вид на краката, като прикриват малките несъвършенства. Те са изключително любими на дамите, тъй като могат да бъдат съчетавани с почти всякакъв вид облекло.

Чорапогащници за бременни

Бъдещите майки също заслужават да бъдат обгрижвани с качествени аксесоари, ето защо в колекцията ни заложихме и на такива модели. Те разполагат с еластичен колан, който нежно придържа и обгръща коремчето, без да го притиска. Движете се свободно и позволете на кожата си да диша в месеците от бременността ви.

Надяваме се тази статия да Ви помогне да изберете подходящите чорапогащници спрямо нуждите и стила Ви. Ако имате нужда от помощ, нашият екип е изцяло на ваше разположение. Пишете ни ONLINE или ни посетете във физическите ни магазини.

С любов,

Za-Za