Незаменим комфорт под и извън завивките с дамските пижами от Za-Za

 

 

Искате ли да се чувствате уютно и комфортно под завивките и да заспивате, нежно обгърнати от красивата си пижама? Разбираме защо! Няма спор, че пижамата е една от любимите дрехи на жените за дома, защото с нея могат да се движат свободно, да се излегнат спокойно и удобно на дивана и да си починат от забързаното ежедневие. Разбира се, за да се насладите на това, дрехата, която обличате, трябва да е в нежни, стимулиращи хармоничните възприятия тонове, да отговаря на Вашия вкус и, не на последно място, да Ви предоставя приятно меко  усещане. 

Знаем, че ако можехте да носите пижамата си 24 часа в денонощието, щяхте да го направите. Ние не сме тук, за да ви съдим, а да Ви помогнем да изберете най-прелестната дамска пижама, с която да се насладите на качествена почивка.

Защо обичаме толкова много пижамите? 

  1. Тъканите на пижамите осигуряват максимален комфорт

Една от известните причини, поради които пижамите са популярни като облекло за сън, е, че те могат да осигурят максимален комфорт, най-вече поради материала на тъканта си. Обикновено те са изработени от коприна, сатен, лек памук и еластан.

Памукът е предпочитан за изработката на спално бельо заради естествената си мекота, комфорт и хипоалергенност. Това прави тъканта нежна дори към чувствителната кожа, което ни помага да спим по-добре.

Ако често се случва да се събуждате посред нощ, защото Ви е неудобно, топло или сте ограничени да намерите най-добрата си позиция за сън, тогава един качествен пижамен комплект може да Ви помогне.

  1. Качествената пижама ни помага да се охладим през лятото и да се стоплим през зимата

Тревожите се дали ще Ви е топло, когато спите през зимния сезон? Носенето на пижама ще Ви помогне, тъй като тя спомага за бързото затопляне на тялото!

Тези, които са изработени от полиестер и/или памучна материя, са идеалното спално облекло за този сезон, защото са създадени да устояват на студа. Някои от тях дори са изработени с по-плътна кройка, за да увеличат топлината на кожата.

Подходящата пижама може също толкова ефективно да Ви охлади през лятото. Предотвратете потенето и неудобството от носенето на тежка нощница, като изберете от нашите дамски пижами с високо съдържание на памук, които ще Ви осигуряват добър сън през нощта. За горещите летни дни и нощи препоръчваме и сатенените пижами, които ще Ви доставят това охлаждащо гладко докосване, за което жадувате. Защото, всяка дама се нуждае от своя разкрасяващ сън, нали?

  1. Свободните пижами улесняват движението

Ако обичате да носите свободни дрехи, тогава ще Ви хареса да чуете това. Носенето на пижами със свободна кройка Ви позволява да се движите лесно и удобно.

Ние сме се погрижили да предложим богат избор за всички дами, които обичат свободната кройка! Удобни и модерни, дишащи и стилни. Предлагаме различни варианти на пижамени комплекти и в множество актуални теми. Отпуснете се през мързеливите уикенди, снежните дни или по време на ваканция в тези дамски пижами.

  1. Позволяват Ви да изразите своята индивидуалност

 Въпреки че пижамените комплекти са предназначени главно за спане и обикновено са семпли, нашите модели имат уникален и модерен дизайн. Изразете своята индивидуалност с модели с флорални мотиви или запазете атмосферата на сдържана елегантност със семпъл, но луксозен пижамен комплект с дантела.

Носенето на сладка и забавна пижама е и добър начин да привлечете вниманието на партньора си и да разнообразите ежедневието си! Всъщност единственото по-хубаво нещо от удобната пижама, е тази - с чувство за хумор. Ако изчистените модели са скучни за Вас, позволете ни да Ви осигурим комфорт и стил, които да съответстват на Вашата индивидуалност.

Ние държим на качеството, но сме и привърженици на забавните дизайни. Най-хубавото от всичко е, че имаме по нещо за всеки вкус! Вдъхновяваме се от красотата на природата и хармонията на домашния уют. Ето защо при нас ще отриете много различни, цветни и забавни модели с флорални елементи и такива с представители на животинския свят.  В нашата колекция можете да намерите стилни и хумористични дамски варианти, които ще Ви развеселят и ще Ви заредят с настроение.

 

  1. Пижамите са начин да постигнем спокойствие и щастие

Свързваме пижамите с домашен уют, комфорт, споделеното лично време с най-близките ни и не на последно място спокойствието и времето за качествена почивка. Носейки любимото си домашно облекло, Вие сте себе си, те изразяват най-интимните кътчета на Вашето възприятие.

Най-мечтаният момент от динамичният ден, в който сме изразходвали голяма част от енергията си, е просто да се приберем у дома, да си вземем душ и да облечем любимата си пижама, в която да се отпуснем. Някои от Вас най-вероятно имат цял арсенал от модели в гардероба си, защото обичат да разнообразяват домашното си облекло.

  1. Позволяват Ви да се разхождате със стил

Наслаждавайте се на личния си пижамен ден през уикендите или почивните дни! Релаксирайте, докато гледате любимите си сериали, и се чувствайте удобно, докато го правите. С красива и качествена пижама ще изглеждате представително, ако неочаквани гости Ви посетят по време на почивката Ви.

Носенето на добра пижама позволява да се чувствате комфортно в дома си, но също така можете да изнасяте боклука, да вземате пощата или да подписвате доставките на прага, като същевременно изглеждате стилни.

Случвало ли Ви се е да имате дни, в които прекарвате цял ден у дома, почивайки или вършейки домакинските си задължения. Може би голяма част от дамите ще си признаят, че през това време са били по пижама. Е, за Вас дами, знаем, че това облекло е много важно, защото просто обичате да се чувствате свободно и да усещате онова меко докосване на люжимата си пижама.

Отпуснете се със стил с нашите спални комплекти. Ако искате да комбинирате различните горни и долни части, можете спокойно да го направите. Сътворете собствения си сет, който ще Ви осигури целия комфорт, от който се нуждаете, за да си почивате у дома със семейството.

Погрижили сме се да направим специална селекция от пижами и нощници в размер плюс, защото смятаме, че всяка жена трябва да има възможност да се наслади на качествата на красивото и комфортно спално бельо. Можете да откриете още много продукти размер плюс в категорията макси мода.

Това са основателни причини да носите стилна и качествена пижама у дома. Надяваме се, че Ви убедихме, че си заслужава да отделите повече внимание, когато пазарувате. Разбира се, екипът на Za-Za e тук, за да Ви помогне да изберете най-подходящият модел за Вас. Очакваме Ви ONLINE и в нашите физически магазини!

 

С любов,

Екипът на Za-Za