Макси Мода с мисъл за дамската свобода и комфорт

 

"Най-накрая разбрах, че благодарността към тялото ми е ключът към това да давам повече любов на себе си."

Опра Уинфри

 

Ние, от Za-Za, вярваме, че не размерът е важен, а начинът, по-който се чувства една жена в дрехите си. В този смисъл, без значение какъв размер дрехи носите, те трябва перфектно да прилягат към тялото Ви, да позволяват на кожата Ви да диша и да Ви карат да се чувствате комфортно и секси. Ето защо създадохме отделна категория за дами, носещи размер плюс – Макси Мода, в която нашите клиентки могат да намерят богат избор от специално подбрани пижами, нощници, бански, бельо, чорапогащници и чорапи.

Колекцията ни Макси Мода е създадена с мисъл за извивките, с дишащи материи и безупречна кройка, за да се движите свободно и да се чувствате комфортно. Бъдете уверени, стъпвайте дръзко и се усмихвайте широко, защото всяка една от Вас е различна и специална и заслужава да заблести с женската си красота. Ето какво сме подготвили с любов за Вас в тази категория:

Перфектните бикини, с които ще се движите уверено и ще се чувствате секси разгледайте в колекцията ни Макси Мода

Предлагаме Ви нашата селекция от прекрасни модели бикини с елегантен дизайн и нежна дантела, с които ще усетите най-удобното и еластично прилягане. Постарахме се да подберем красиви слипове с висока и ниска талия и разнообразие от цветове.  Дамите, които обожават секси дантелата и изрязаните форми, могат да изберат прашки с висококачествена еластична дантела от двете страни и памучна основа в средата или бикини с дантелен колан отпред. За тези, които предпочитат по-семплите модели, предлагаме и слипове и боксерки с леки дантелени елементи, които могат да са отстрани или в предната и задната част.

Независимо дали търсите чифт секси бикини, които елегантно да подчертават извивките Ви, или се нуждаете от симпатично бельо, за да се чувствате удобно под ежедневното си облекло, в колекцията ни Макси Мода ние сме помислили за Вас. Какъв е любимият Ви избор на материя? Имаме бикини с високо съдържание от памук, секси бикини от микрофибър и бикини с памучна основа и дантелени елементи. Не забравяйте да се отбиете в категорията ни за сутиени, за да намерите перфектната комбинация.

В колекцията ни Макси Мода ние предлагаме облекло за сън и почивка, бански и бельо, които могат да променят живота Ви, тъй като с тях ще се чувствате уверени и секси. Всички модели са перфектно оразмерени, за да доставят удобство на дамите с пищни форми.

 

В колекцията Макси Мода ще намерите също оформящи дамски чорапогащници и чорапи

С надеждно качество и стилен дизайн нашите чорапогащници и чорапи плюс размер прилягат чудесно към тялото и му придават  оформяща подкрепа. Те са толкова удобни и еластични, че се усещат като втора кожа, като в същото време предлагат цялата невидима компресия, подкрепа и изглаждане, от които се нуждаете, за да се движите свободно, без да Ви притискат. Изберете оформящ чорапогащник с Push up ефект, който съвсем естествено моделира ханша и бедрата Ви, повдига дупето, а Тоp Up лентата прибира и оформя талията, като има и лек „отслабващ ефект“. За още по- деликатна подкрепа можете да изберете и изключително удобния фин чорапогащник, който има оформящ колан в областта на талията и специални ленти на бедрата, предотвратяващи стягането и дискомфорта.

Ако желаете матиращ ефект, който да подчертае и извае краката, чорапогащникът с полу-матиращ и полу-сатенен ефект с висока талия е за Вас. Разбира се, няма как да пропуснем и прекрасните силиконови чорапи със дантела в горната си част, които могат винаги да са на разположение, когато сте авантюристично настроени или просто искате да се почувствате секси.

Пижами и спално бельо, с които да се насладите на домашния уют

Нашите горнища и долнища на пижами и нощници са изключително красиви и комфортни, идеални както за стилно излежаване на дивана, така и за всички домакински дейности. Търсите комфортни дрехи за спане и работа от вкъщи? В колекцията ни Макси Мода има редица стилни и изключително удобни модели, независимо дали предпочитате горнище тип тениска, пижама в традиционен стил или нощница. Бъдете смели с ярки щампи или се придържайте към семпли тонове за изчистен външен вид. Тук ще откриете най-уютните дрехи, с които да се движите свободно у дома. Комбинирайте различните горни и долни части на пижамите според Вашия индивидуален вкус.

Всичките ни дрехи за сън и почивка размер плюс са изработени от качествени и леки материи, които да Ви предложат онова меко докосване, за което кожата Ви жадува. При нас в колекцията ни Макси Мода ще намерите спалното облекло, за което мечтаете. Изберете пижамено горнище с дълги ръкави и нежен завършек от дантела, модели със 7/8 ръкави или с къси ръкави – разполагаме с варианти за всеки вкус и сезон. Комбинирайте горнищата с къси спални панталонки или 7/8 панталони на цветя. За по-хладните дни си подарете долнище с дълги крачоли с флорални мотиви или изчистен дизайн. Нашите долнища на пижами се спускат по дължината на крака, като осигуряват усещане за изключителна лекота и свобода.

Ако предпочитате спалните рокли,разгледайте селекцията ни в Макси Мода – подарете си една от нашите забележителни елегантни нощници със свободна кройка. Ще бъдете очаровани от дизайна и красотата им. Можете да изберете от модели с къс и дълъг ръкав, изчистени модели или модели с красиви флорални мотиви и дантелени елементи. Бъдете неотразими, без значение от това, че сте си у дома. Важното е да се чувствате и  да изглеждате прекрасно през цялото време, а това включва и времето, когато сте се отдали на почивка и сън.

Посрещнете лятото със стилен и удобен бански

В тази категория Макси Мода ще откриете и перфектният бански, с който да се чувствате невероятно на плажа. Моделите, които предлагаме, са със специална кройка, която се движи заедно с Вас и подчертава извивките Ви. Осигурете си онзи оформен и прилягащ вид, който искате, със стилни бански от две части. Изберете долнище тип бикина с висока талия, прибираща и оформяща коремчето, и горнище тип сутиен с панделка или бриджитка с регулиращи се презрамки.  Лятото Ви очаква, а с него и всички незабравими изживявания на плажа. Насладете им се с красив и удобен бански, подчертаващ Вашата женственост.

Ако имате нужда от помощ при избора, на който и да е продукт от категорията Макси Мода, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип с удоволствие ще Ви помогне да откриете перфектното облекло, в което да се чувствате красиви и да се движите уверено. Задайте въпросите си ONLINE или заповядайте на място в нашите физически магазини.

 

С любов,

Екипът на Za-Za