Кампания „Пролетен Giveaway“ – валидна само за онлайн покупки от сайта: zaza.bg

Начало на кампанията „Пролетен Giveaway“ ще бъде даден на 21.03.2022 часа, чрез специално подготвен за целта промоционален пост. Последният ще бъде публикуван в Инстаграм профила на Za-Za Underwear https://www.instagram.com/zazaunderwear_official/), и ще бъде достъпен през целия период на кампанията. Играта е валидна за територията на Република България и не е спонсорирана от Инстаграм.
Всеки потребител, който желае да вземе участие в кампанията, може да го направи като изпълни следните условия:

 • харесай поста;
 • последва профила на zazaunderwear_official в Инстаграм;
 • отбележи поне един свой приятел в коментара на публикацията.
  Краят на кампанията ще бъде отбелязан на 31.03.2021, с изтеглянето на победител, избран на случаен принцип, посредством специален софтуер. 
  Победителят в кампанията ще бъде обявен с пост в Инстаграм профила на Za-Za Underwear (zazaunderwear_officia) и ще бъде информиран чрез директно съобщение. Наградата представлява ваучер на стойност 60 лв. (шейсет лева). под формата на промо код, който може да бъде използван единствено за покупка на артикули от онлайн магазина на Za-Za Underwear, на адрес: zaza.bg.
  Участието в играта не е обвързано с покупка на стока. В томболата за разпределяне на наградата могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградата нямат право да участват служители на Za-Za Underwear и на свързани компании, както и членове на техните семейства, включително и лицата, взели участие в организацията и провеждането на Играта.
  Вземайки участие в играта, участниците приемат настоящите правила и условия на играта. 
  За валидни регистрации в играта ще се броят тези, които са спазили изискването на играта в посочения срок на действие на играта и не съдържат вулгарно, нецензурно, насилствено и друго несъответстващо на марката и правилата на компанията съдържание.
  Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес, грешни имена или несъществуващ телефонен номер.
  Не се допускат до участие в томболата за разпределяне на наградите участници, които:
  • Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на резултатите от играта.
  • Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие.
  • Използват нередовни, неоторизирани или дублирани имейл адреси.
  • Са служители на Организатора или свързани компании