Скритите съкровища на дамите у дома – нощниците

 

Поглезете сетивата си с красива дамска нощница.

Бъдете пленителни вкъщи с елегантна дамска нощница. Нощниците ни вдъхновяват, дават ни онази свобода и комфорт, от които имаме нужда у дома. Представете си как в края на деня обличате лека, дишаща и удобна рокля, с която можете да се отпускате и разтягате, докато сте в леглото.

Тя не само ще Ви разкраси, но и ще Ви помогне да се настроите за блажен сън, а защо не и за страстна вечер с Вашата половинка?

С нашите удобни дамски нощници можете да реализирате това мечтано разпускане и да се отдадете на личното си време, независимо дали сте у дома или на почивка.

Нощниците са перфектната комбинация от стил и комфорт, за който тялото Ви жадува. Ние, от ZAZA,  разполагаме с изобилие от дизайни нощници, така че можете да откриете подходящия модел за различните случаи.

 

Как да изберете правилната дамска нощница?

 

 Изборът на спално облекло в началото може да бъде малко труден. Ако нямате представа как да започнете, ние сме тук, за да Ви помогнем. Изброили сме няколко неща, които можете да вземете предвид, докато пазарувате, за да направите правилната покупка.

  1. Тъкан

Първото и най-важно нещо, което трябва да вземете предвид, е материята. Ако искате да получите деликатно и гладко усещане, изберете сатенена нощница. От друга страна, ако държите спалното Ви облекло да е дишащо, изберете памучна нощница. Дамите, които искат да са със съблазнителна и секси визия, обикновено предпочитат дантелените нощници.

  1. Времето

Второто важно нещо е времето. През лятото подходящ избор са късите нощници, изработени от сатен или първокачествени памучни тъкани. Тюлените нощници с дантела са елегантни и секси и са подходящи за всеки случай, в който искате да изглеждате съблазнително. От друга страна, през зимата може да заложите на нощници с дълъг ръкав, които може да са от памук или плюш.

  1. Настроение

Когато избирате спалното си бельо, може би не осъзнавате, че ключово значение има Вашето настроение. Ако това, което търсите, е комфорт и свобода на движението, ще се насочите към памучните модели нощници. Ако се готвите за невероятното си романтично изживяване на медения си месец, ще предпочетете сатенирана нощница или прозрачна нощница с дантелени елементи, която нежно да загатва прелестните Ви форми.

 

Какви видове дамски нощници ще намерите в

Za-Za?

Светът на роклите за спане е огромен, затова съставихме списък с видовете модели, които предлагаме в нашата модна колекция от нощници. Те са и едни от най-предпочитаните от дамите.

Памучни нощници

За дамите, които обичат да се наслаждават на домашния уют, нощниците с високо съдържание на памук са подходящ избор. Те са не само стилни, но и супер дишащи, като осигуряват изключителна прохлада и свобода през летните месеци. Късите нощници с тънки презрамки могат да са Вашето любимо лятно спално бельо, а памучните нощници с дълъг ръкав ще Ви стоплят и обгърнат с мекота през зимата.

Нощници с копчета 

Тези модели могат да варират, като копчетата могат да са по цялата дължина на нощницата или в горната й част. Копчетата са онези малки стилни елементи, които ще Ви помогнат да си доставите повече прохлада или да облечете, или съблечете по-лесно спалната дреха. 

Нощници тип риза

Знаем, че измежду Вас има дами, които биха искали да изглеждат стилно и елегнатно дори в леглото. Нощниците тип риза притежават тези качества, съчетани с невероятния комфорт и удобство на спалното бельо.

Сатенирани нощници

Нищо не придава повече лукс от сатена. Когато облечете гладката и мека сатениранирана нощница след забързания ден, ще изпитате едно невероятно усещане за лукс и комфорт. Повярвайте ни, чувството е като да се пренесете в райското си кътче. Изберете сатенирана дълга нощница с дантела или къса нощница от сатен и се насладете на всеки миг от почивката си.  

Нощници с дантела

Ако искате да се чувствате желани и да изглеждате неотразими, дори когато спите, нощниците с дантела определено са Вашето нещо. Те  нежно загатват за интимност и романтика, като в същото време са суперсекси и женствени.

Комплекти нощници

Искате да направите подарък на любимата си, на който и двамата да се насладите? Може би искате да направите специална секси изненада, с която да повишите градусите на настроението? Имаме прекрасно решение и за двата случая – прозрачна нощница с дантела и прашки. Подарете си онази незабравима нощ, която планувате за годишнината си или за друг специален повод.

Комбинезони

Комбинезоните нежно обгръщат тялото и Ви дават възможност винаги да сте въоръжени с нещо секси под любимата си рокля. За разлика от останалите нощници, те са по-еластични и плътно описват женските форми. В повечето случаи дължината им е малко над коленете, деколтето е във V форма и имат тънки презрамки. Това ги прави подходящи за носене както като спално бельо, така и като подплата под рокля.  Ако обичате да носите поли, не се тревожете, имаме решение и за това – при нас ще намерите и подплата, подходяща за носене под рокли и поли, с нежен завършек от широка дантела в долния край.

Замислихте ли се кой модел бихте искали да добавите към гардероба си? За всеки случай отговорихме и на някои често задавани въпроси!

 

 

Често задавани въпроси

  1. Кои са най-добрите нощници за медения ми месец?

За такива специални поводи като медения месец сатенените и прозрачни нощници са най-добрият избор, тъй като поддържат вълнението. Още по-добре е, ако са със красиви дантелени детайли и разкроявания.

  1. Има ли подходящи нощници за кърмене?

Съществуват и подходящи нощници за бременни или наскоро родили дами, които да предоставят необходия комфорт. Моделите с широка кройка и копчета са изключително удобни за кърмене и могат много лесно да бъдат обличани и събличани.

  1. Нощниците подходящи ли са за домашно облекло?

Красивият дизайн и качествената изработка на нашите нощници ги прави подходящи не само за времето, в което дамите прекарват под завивките. С тях можете да се насладите на невероятното усещане за красота и стил, дори когато работите от вкъщи или вършите домакинските си задачи.

Поглезете сетивата си и си доставете това удоволствие винаги да имате нещо специално в спалното си бельо - Вашите любими нощници. Разгледайте предложенията на онлайн страницата ни или заповядайте в нашите физически магазини. Гарантираме Ви, че винаги ще бъдете любезно обслужени, защото, мили дами, Вие сте нашите музи и нашата мисия е да Ви правим щастливи!

 

С любов,

Eкипът на Za-Za