Най-подходящото плажно облекло за лятната Ви почивка

Добавете онзи завършващ детайл към плажната си визия, с който да заблестите.
 

Готови ли сте за лятната си почивка на плажа? Имате перфектната шапка, удобни сандали и секси бански, с които се чувствате прекрасно, но Ви липсва нещо. Да, точно така! Завършващият щрих на лятната Ви визия е плажното облекло, с което удобно и уверено да се разхождате край морския бряг или край басейна.

Ефектните плажни топове, рокли и панталонки могат напълно да преобразят начина, по който изглеждате и да подобрят настроението Ви. Затова и създадохме специална селекция от плажни дрехи, за да имате възможност да откриете подходящият модел, с който да сте неотразими през лятото. Преди да Ви споделим какво можете да откриете при нас, нека първо разгледаме защо тази част от дамския тоалет е от съществено значение:

  1. Защита от слънцето

Плажните покривала и дрехи Ви предпазват от слънцето. Макар че много от нас отиват на плажа, за да получат прекрасен естествено придобит тен, прекаленото излагане на слънце не е препоръчително.

Залагайки на елегантно и ефирно облекло, с което да се разхождате на плажа, можете да бъдете сигурни, че ще изглеждате зашеметяващо и ще бъдете предпазени от жарките слънчеви лъчи. След като сте прекарали достатъчно време на слънце, можете да облечете плажната си туника, за да останете защитени през останалото време.

  1. Бъдете стилни по пътя към плажа

Необходимостта от плажно покривало не се изчерпва със защитата от слънцето, то е и много полезен елемент. Замислете се, че вероятно, когато се разхождате до и от плажа, ще искате да облечете нещо, което да Ви прикрива, особено когато преминавате през общите зони като фоайето или бара.

В някои хотели басейнът може да се намира малко по-далеч и ако не обичате да изминавате пътя от стаята до шезлонга само по бански, ще имате нужда от стилна и красива дреха, която лесно да събличате и обличате.

  1. Подчертайте фигурата си

Плажните туники, кафтани и рокли могат да бъдат колкото прикриващи, толкова и загатващи секси формите Ви. Ако целта Ви е да подчертаете стройната си фигура, можете да изберете мрежест кафтан или кафтан с бродерия. Голяма част от плажните покривала описват нежно тялото и му придават женственост и сексапил.

 

Нека разгледаме различните видове плажно облекло, което Za-Za предлага за Вас:

Плажен кафтан

Кафтанът обикновено е дълга до глезена или малко над коляното плажна дреха. Той е като свободна рокля, обикновено с ярък принт, която лесно може да се носи върху бански костюм.

Искате ли да бъдете стилни и забележителни на брега? Някои модели можете да носите дори на вечеря. Кафтаните са много луксозни и бихме могли да кажем, че са едни от най-ефектните от всички плажни покривала. Освен това те се предлагат в различни материи, цветове, щампи и кройки. На страницата на Za-Za със сигурност ще намерите модел, който да подхожда на банския Ви и да отговаря на личния Ви вкус.

Плажни рокли

За дамите, които искат да са грациозни на лятната си почивка, имаме специална селекция от памучни дълги рокли с тънки презрамки. Тъй като те са предназначени за носене на плажа, са изработени от по-лека дишаща материя, а широката им кройка и изрязаното деколте позволяват перфектно съчетаване с бански. Ако сте любителки на флоралните мотиви, със сигурност някой от нашите модели ще привлече вниманието Ви.

Плажни шорти

Сред изобилието от плажни дрехи Za-Za предлага и къси плажни панталонки, които са изключително леки и приятни за носене. Това е чудесен избор на облекло за плажни активности като фризби или волейбол. В колекцията ни можете да намерите ефектни модели с помпони или пискюли в края си, дизайни с изящни щампи или флорални мотиви, придаващи настроение на летния тоалет, и много други. Тъй като панталонките са изработени от фина материя, можете спокойно да носите банските си под тях, а нагоре да ги съчетаете с туника, подходящ потник или шал.

На какво да наблегнете, когато избирате ДАМСКО ПЛАЖНО ОБЛЕКЛО?

  • Помислете върху какво ще носите плажната си връхна дреха. Добре е цветът на плажното Ви облекло да съответства на широка гама от бански костюми, за да можете лесно да го съчетавате.
  • Изберете модел, който отговаря на Вашите изисквания за комфорт и стил. Ако сте от хората, които предпочитат да се покрият изцяло, тогава дългият кафтан е добър избор за Вас. Ако не Ви допада идеята да се покривате от раменете до петите, тогава можете да изберете къси плажни панталонки с подходяща къса туника или кафтан с коланче, което лесно можете да развържете. Заложете на много цвят и лятно настроение с деликатно прозиращите флорални тафтани.
  • Обърнете внимание на материята. Искате ли нещо прозрачно или не? Предпочитате ли материя, която напълно скрива банските Ви, и същевременно Ви носи приятно меко докосване – тогава изберете от стилните ни памучни кафтани. Сред тях можете да намерите модели с бродерия и нежна дантела. Ако желаете да покажете малко повече от банските си – мрежестите тафтани ще Ви впечатлят с дизайна си.

Надяваме се, че тези препоръки ще Ви помогнат да откриете най-подходящото плажно облекло за лятната Ви почивка. Ако имате нужда от допълнителни насоки, заповядайте на място във физическите ни магазини или се свържете с нас ONLINE. Екипът ни винаги е на Ваше разположение, защото нашата мисия е Вашата перфектна визия.

 

С любов,

Екипът на Za-Za